FAQ

Aangezien we jullie liever niet met vragen laten zitten hier alvast de veelgestelde vragen!

Is het mogelijk om aan de kassa tickets te kopen?

Jazeker! Ook al is de voorverkoop uitverkocht, er is steeds de mogelijkheid om aan de deur tickets te kopen. Meer info hier

Om alles vlot te laten verlopen, voorzien we aan de ingang aparte rijen voor mensen met een voorverkoopticket en voor zij die hun tickets nog ter plaatse willen kopen. De kassa blijft de hele dag open, ook voor wie pas laat in de namiddag of avond aankomt.

Kan ik het festivalterrein verlaten en opnieuw binnengaan?

Jazeker, elke bezoeker krijgt een polsbandje waarmee je op elk moment binnen en buiten kan.

Hoe kan ik Flanders Expo bereiken?

Op de site vind je een uitgebreide wegbeschrijving

Kunnen we gemakkelijk parkeren in de buurt?

Jazeker, er is een zéér ruime parking. De parking is betalend, maar naar hedendaagse stedelijke normen zeer democratisch. Om ecologische redenen raden we aan om met het openbaar vervoer of de fiets te komen. De fietsparking is gratis. 

Zal er ook glutenvrij eten zijn?

Jazeker, maar het is aan de eetkraampjes en de foodtrucks om jou hierover te informeren, zij zijn verantwoordelijk voor het eten dat ze serveren.

Kan ik drankjetons en een toegangsticket met mijn bankkaart betalen?

Jazeker, vanaf 8 euro kan je met kaart betalen. Maak het jezelf gemakkelijk en breng sowieso wat cash mee.

Betaal ik het eten met geld of met bonnetjes? 

Enkel voor drankjes heb je drankjetons nodig. Het eten betaal je aan de foodtruck of het eetkraam met cash of met bankkaart, afhankelijk van de opties die de standhouder aanbiedt.

Zal er genoeg plaats zijn?

Flanders Expo is gigantisch, binnen in de grote hal zijn er eet- en andere kraampjes met voldoende ruimte ertussen. Er zijn tafels en banken met ontelbare zitplaatsen waar je iets kan eten of drinken. Bij goed weer zijn er twee buitenruimtes: het grasveld met de foodtrucks, zitplaatsen en muziek en daarnaast nog een kalme chill-outzone waar je kan relaxen en in alle rust een babbeltje kan slaan. 

Wat bij slecht weer?

Bij slecht weer wordt de extra chill-outzone buiten verplaatst naar een aparte overdekte hal. Er is sowieso héél veel plaats, zowel binnen als buiten, dus het weer zal weinig invloed hebben op het event.

Waarom is Vegan Summer Fest betalend?

Zonder entreegeld te vragen is het onmogelijk een event op een dergelijk grote schaal te organiseren en duizenden mensen te tonen hoe verrijkend en lekker vegan eten en leven kan zijn.

Eventuele winst van Vegan Summer Fest gaat integraal naar de werking van BE Vegan en dus naar het promoten en mainstream maken van een vegan lifestyle in België. Het festival zelf draait uitsluitend op vrijwilligers. 

Is het event toegankelijk voor rolstoelgebruikers?

Jazeker. Flanders Expo is volledig rolstoelvriendelijk.

Zijn dieren toegelaten op Vegan Summer Fest?
Honden en andere niet-menselijke dieren zijn niet toegelaten in Flanders Expo (binnen noch buiten).